Betty hobbi konyhája

Húsvéti keksztojás

Hozzávalók:
400g darált keksz
150g porcukor
40g kakaópor
200g vaj/margarin
kb. 30g lekvár (barack/eper/narancs…ami éppen van otthon)
kevés rum vagy rumaroma
kb. 1,2dl tej
 
Díszítéshez:
kókuszreszelék
színes szórócukor/apró cukortojás/tortadara
 Elkészítés:
A hozzávalókat a tej kivételével egy tálba öntjük. Összekeverjük, majd a tejet folyamatosan hozzáadagolva összedolgozzuk a masszát, hogy jól formázható legyen.
Fél tojásokat formázunk (egy evőkanállal elég könnyen megy), majd cukortojásokat nyomkodunk bele(ízlés szerint elhagyható), végül a kókuszreszelékbe/ színes cukorba/ tortadarába forgatjuk.
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak, 
fotónak az  instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
   

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!