(sajnos kézügyesség hiányában a díszítés nem éppen egy profi munka, de a gyerekekkel együtt remek délutáni program és időtöltés ez a mézes sütés és díszítgetés)
Végül belekeverjük a lisztet és egy fakanállal összedolgozzuk a tésztát, amíg elválik az edény falától.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a kekszeket egymástól kicsit távolabb, mert picit megduzzadnak, és 160 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
TIPP: Én ajánlanám a próbasütést 1-2 db-bal, azzal kiderül, hogy mennyi az az idő, ami alatt nem ég meg, nem lesz kemény, és a belseje is átsül.
Egyébként akkor lesz kemény alapvetően, ha túlsül. De ha kemény is lesz, a fémdobozos almás módszerrel ca. 1 hét alatt mindig megpuhul, mert tényleg 1-2 percen múlik, hogy ici-picit túlsül-e…
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: