Betty hobbi konyhája

Csokicsipsz avagy a házi készítésű Cookies

Hozzávalók:
250g margarin vagy vaj
1 bögre cukor (vagy barna cukor)
2db tojás
2 bögre liszt
1/2 csomag sütőpor
 
150g étcsoki durvára felvágva vagy csokilencse
Elkészítés:
A margarint vagy vajat habosra keverjük a cukorral és belekeverjük a tojásokat.
Majd a sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk és kikeverjük.
Végül beleforgatjuk a feldarabolt csokit.
 
2 kanál segítségével kis kupacokat halmozunk egy sütőpapíros tepsire, de egymástól távolabbra, mert szélesedni fognak.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 12-15 perc alatt megsütjük.
 
Ha az alja megpirul/barnul és a teteje fehér puha marad, akkor már jó, mert a levegőn “megszárad”, ropogós lesz a teteje is. Fémdobozban hetekig eláll. Már ha marad belőle… 🙂
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak, 
fotónak az  instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
   
Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!