Hozzávalók:
250g margarin vagy vaj
1 bögre cukor (vagy barna cukor)
2db tojás
2 bögre liszt
1/2 csomag sütőpor
150g étcsoki durvára felvágva vagy csokilencse
Elkészítés:
A margarint vagy vajat habosra keverjük a cukorral és belekeverjük a tojásokat.
Majd a sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk és kikeverjük.
Végül beleforgatjuk a feldarabolt csokit.
2 kanál segítségével kis kupacokat halmozunk egy sütőpapíros tepsire, de egymástól távolabbra, mert szélesedni fognak.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 12-15 perc alatt megsütjük.
Ha az alja megpirul/barnul és a teteje fehér puha marad, akkor már jó, mert a levegőn “megszárad”, ropogós lesz a teteje is. Fémdobozban hetekig eláll. Már ha marad belőle… 🙂
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: