Hozzávalók:
225g liszt
50g kakaópor (cukrozatlan!)
1/2cs. sütőpor
1 csapott kiskanál fahéj
csipet só
120g barna cukor
150g csokilencse (vagy kis darabokra vágott sütésálló csoki)
2db tojás
2,5dl tej
90g olvasztott vaj
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat és a csokit összekeverjük egy edényben.
A tojásokat kissé felverjük, hozzáöntjük a tejet és az olvasztott vajat.
Majd ezt beleforgatjuk a lisztes keverékhez. Ne keverjük sokáig és intenzíven, csak röviden, amíg összevegyülnek.
A muffin-formát kibéleljük papírral és kanállal elosztjuk benne a masszát.
200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A formában hagyhatjuk is kihűlni.
Ugyanez máskor:
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: