Gyakran sütök magos kenyeret, kiflit, zsemlét… mert nagyon szeretjük 🙂
Már jó ideje nem méregetem külön-külön a magvakat, hanem egy üvegbe teszek mindegyikből egy kicsit, jól összekeverem és kész is van. így ebből a keverékből teszek néhány kanállal ahhoz, amit éppen sütök.
Ami benne van: szezámmag, napraforgómag, lenmag (normál), fekete szezám, sárga (arany) lenmag, chia mag, tökmag, puffasztott amaránt, zabpehely.
Vannak, akik megpirítják a magvakat, mielőtt a tésztához keverik, én nem szoktam, közvetlen az üvegből kanalazom a tésztához, nekünk így jött be… 🙂
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: