Hozzávalók:
- 200g spekulatius keksz vagy mézeskalács
- 250g habtejszín
- 1 csomag habfixáló
- 250g mascarpone
- cukor ízlés szerint
- Kb. 400g gyümölcs
Elkészítés:
~ A kekszet durvára összetördeljük.
~ A habtejszínt a fixálóval kemény habbá verjük.
~ A mascarpone-t kikeverjük a cukorral. Majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
~ Poharakba vagy tetszés szerinti formákba rétegezzük a kekszet, a krémet és a gyümölcsöt.
~ Tetejét ízlés szerint díszíthetjük még egy kis plusz finomsággal…😉
~ Néhány órára hűtőbe rakjuk, fogyasztás előtt.
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek