Betty hobbi konyhája

Mézeskalácsos gyümölcsös sajttorta-pohárkrém (sütés nélkül)

 

Hozzávalók:

  • 200g spekulatius keksz vagy mézeskalács
  • 250g habtejszín
  • 1 csomag habfixáló
  • 250g mascarpone
  • cukor ízlés szerint
  • Kb. 400g gyümölcs 

 

Elkészítés:

~ A kekszet durvára összetördeljük.

~ A habtejszínt a fixálóval kemény habbá verjük.

~ A mascarpone-t kikeverjük a cukorral. Majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.

~ Poharakba vagy tetszés szerinti formákba rétegezzük a kekszet, a krémet és a gyümölcsöt.

~ Tetejét ízlés szerint díszíthetjük még egy kis plusz finomsággal…😉

~ Néhány órára hűtőbe rakjuk,  fogyasztás előtt.  

 

"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak, 
fotónak az  instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
   

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!