Hozzávalók:
1db tojás
150g cukor
2,5dl tej
100g olvasztott vaj
250g liszt
1/2 csomag sütőpor
30g cukrozatlan kakaópor
100-100g fehér és étcsokoládé
Elkészítés:
A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra melegedni.
A kétféle csokit durvára felaprítjuk.
A tojást kikeverjük a cukorral, majd folyamatos keverés közben hozzáöntjük a tejet, majd a vajat, végül a száraz hozzávalókat, azaz a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet.
Utolsóként adjuk hozzá a csokidarabokat. Ezt már csak néhány mozdulattal óvatosan beleforgatjuk.
Papírral bélelt muffin-formába kanalazzuk a masszát és az előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ajánlatos ellenőrizni.
Ha kész, a formában hagyjuk kihűlni.
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: