Betty hobbi konyhája

Belga almás

Hozzávalók:  270g cukor 6db tojás 200g liszt 1/2 csomag sütőpor 180g vaj (olvasztva) kb. 1 kg alma ízlés szerint fahéjas cukor az almára   Elkészítés: A cukrot a tojások sárgájával jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, sütőport, olvasztott vajat. Végül lazán beleforgatjuk a kemény habbá vert fehérjét is. Sütőpapírral bélelt vagy vajjal kikent és lisztezett magasabb… Tovább »

Almás habos kocka

  Hozzávalók: Tésztához: 4db tojássárga 150g cukor 3dl natúr joghurt vagy kefír 100g puha vaj/margarin vagy zsír  400g liszt 1 csomag sütőpor csipet só kb. 2kg savanykás alma 1db citrom kifacsart leve   Tojáshabhoz: 6db tojásfehérje 2 csomag vaníliás cukor Elkészítés:  ~Az almát meghámozzuk, lereszeljük, meglocsoljuk citromlével, ízesítjük fahéjjal és cukorral ízlés szerint. ~ Tetszés… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!