Tetejére:
A sütőt bekapcsoljuk 190 fokra.
Az epret apró kockára feldaraboljuk.
Először összekeverjük a száraz hozzávalókat, a lisztet, sütőport, sót és a cukrot.
A tojásokat egy kicsit felverjük, hozzáöntjük a tejszínt, vanília aromát és a felolvasztott zsiradékot. Simára keverjük, majd a száraz hozzávalókhoz adjuk és összekeverjük, de csak néhány mozdulattal, nem szabad erősen és sokáig, éppen csak amíg egynemű lesz a tészta.
Legvégén keverjük bele az apró kockára vágott epret.
A formát kibéleljük Muffin-papírral és belekanalazzuk a masszát. 190 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. A formában hagyhatjuk is kihűlni.
Ha kihűlt, rárakunk a tetejére egy kis tejszínhabot és egy egész eperrel díszítjük.
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."