Ezt a receptet a Facebook-on láttam meg a lenti videón. Már elsőre lenyűgözött az a puha foszlósság, amit a videón is látni lehet… és valóban olyan! Rendszeresen készítem, nagyon szeretjük… 😉 Csupán kisebb változtatások történtek az én verziómban… 😉 Dupláztam a mennyiséget, 1 tojással és kevesebb vajjal készítem.
Elkészítés:
A vízben elkeverjük az élesztőt, a cukrot, a sót és a tejport. Hozzáadjuk a tojást, azt is elkeverjük. Majd a lisztet hozzáöntve elkezdjük dagasztani. A videón kézzel dagaszt, én simán a géppel dagasztom. A tészta nagyon ragadós és lágy! Amikor már jól összeállt, hozzáadjuk a puha vajat. Kézzel dagasztásra ír 15 percet, géppel azért ez kevesebb…
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."