Hozzávalók:
Elkészítés:
A zabpelyhet egy száraz serpenyőben néhány perc alatt illatosra pirítjuk. Félrerakjuk és hagyjuk kihűlni.
Először a száraz anyagokat keverjük össze, majd hozzáadjuk a puha vajat, a tojást és összedolgozzuk a tésztát. Legvégén adjuk csak hozzá a gyümölcsöt. Ha nagyon nem akar összeállni, egy icipici tejjel vagy tejföllel lazíthatjuk a tésztát. De vigyázzunk, tényleg nagyon kevés is elég! Cipóra gyúrjuk, formázzuk és fóliába csomagolva hűtőbe rakjuk kb. fél órára.
Majd enyhén lisztezett felületen vékonyra kinyújtjuk és kiszaggatjuk a kekszeket. Sütőpapíros tepsire pakoljuk
és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Ugyanez máskor:
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."