Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, cipót formázunk belőle és fóliába csomagolva fél órára a hűtőbe tesszük.
Közben a töltelék hozzávalóit is jól kikeverjük egy mixerrel.
A tésztát egy kókuszreszelékkel megszórt fólián téglalap alakúra kinyújtjuk, egyenletesen elosztjuk rajta a krémet, és föltekerjük, mint a piskótatekercset, majd a tetejét is megszórjuk kókuszreszelékkel, ill. meghempergetjük a fólián levő kókuszreszelékben, majd a fóliába csomagolva min.2-3 órát hűtjük, de még jobb lesz, ha egy éjszakát is hagyjuk a hűtőben.
A jól lehűtött tekercset szeletekre vágva kínáljuk.
"Ha kipróbáltad a receptem, nagyon örülök egy hozzászólásnak,
fotónak az instagramon #bernadett.betty megjelöléssel,
vagy belinkelve a facebookon, pinteresten..."